✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Een Velux dakraam kopen in omgeving van Eindhoven

Bent u op zoek naar een Velux dakraam om te kopen voor uw woning in de omgeving van Eindhoven? Dan is Kempers Kozijnen B.V. het bedrijf wat u zoekt. Met een eigen montageteam plaatsen wij ramen, deuren en kozijnen in de omgeving van Eindhoven. Ons bedrijf is gevestigd in Eersel, nabij Eindhoven. Wij zijn een speciale groothandel in alle type kozijnen, deuren en ramen. Wij helpen u graag bij het renoveren van uw woning.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Bij ons kunt u een Velux dakraam kopen en laten monteren in Eindhoven

Zoals u hierboven al leest, beschikt onze speciale groothandel over een eigen montageteam. Ons team bestaat uit vakmensen die zorgvuldig en vol passie te werk gaan in het demonteren van uw oude dakraam en het monteren van een nieuw Velux dakraam bij uw woning in Eindhoven. Laat u voor het eerst een dakraam monteren? Dat is geen probleem voor ons team! Onze experts beschikken over alle kennis die nodig is bij het plaatsen van een Velux dakraam, die u bij ons kunt kopen, en plaatsen deze zo in uw woning in of rondom Eindhoven. Naast het verkopen en plaatsen van dakramen hebben wij ook het volgende tot onze beschikking:

Plan snel uw afspraak met ons in

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31 6 191 072 47 voor vragen en adviezen. Voor het laten opmaken van een offerte om een Velux dakraam bij ons te kopen en te monteren in Eindhoven en omgeving, kunt u het beste een e-mail sturen naar info@kempenkozijnen.nl of gebruikmaken van ons contactformulier. Aan de hand van de gegevens zullen wij een geschikte offerte voor u opmaken. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij een afspraak inplannen voor het plaatsen van het dakraam bij uw woning in Eersel en omgeving.