✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Een staal look kozijn kopen nabij Eindhoven

Bent u aan het kijken om een staal look kozijn te kopen in de regio van Eindhoven? Dan is Kempen Kozijnen B.V. het bedrijf wat u zoekt. Als speciale groothandel in ramen, deuren en kozijnen, bieden wij een ruime keuze aan verschillende type ramen, kozijnen en deuren aan. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste producten.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Een staal look kozijn kopen in Eindhoven bij een bedrijf dat meteen komt monteren

Wij zijn gelokaliseerd met onze speciale groothandel in Eersel, wat dicht in de buurt ligt van Eindhoven. Bij het kopen van een kozijn met staal look voor uw woning rondom Eindhoven, leveren wij ook montageservice. Wij hebben ons eigen team dat voor een zorgvuldige en vakkundige installatie van de kozijnen zorgt. Staal look kozijnen zijn gemaakt van kunststof en zijn in tegenstelling tot stalen industriële kozijnen of deuren, veel goedkoper in aanschaf. De kozijnen gaan ongeveer zo’n 25 tot 35 jaar mee, wat wel minder lang is dan de door ons verkochte houten kozijnen.  U kunt deze staal look kozijnen erg goed combineren met kunststof deuren in dezelfde kleur. Zo zorgt u er vooralsnog voor dat uw huis goed geïsoleerd is.

Bel of e-mail ons als u vragen heeft

Wij zijn vrijblijvend bereikbaar voor vragen of opmerkingen over het kopen van een staal look kozijn in Eindhoven en omgeving. Ons bedrijf uit Eersel is te bereiken via +31 6 191 072 47 of via e-mail op info@kempenkozijnen.nl. Wilt u een offerte aanvragen voor een van onze producten? Dit kan door middel van het invullen van ons contactformulier. Hier kunt u ook direct een ontwerp bij invoegen. Wij zullen na ontvangst van het formulier zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.