✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Slim line deuren in verschillende modellen

Zoals de naam al zegt, zijn slim line deuren binnendeuren met dunne lijnen als profiel. Kempen Kozijnen B.V., uit Eersel, is een gespecialiseerde groothandel in deuren, ramen en kozijnen. Met een eigen team voor montage, zullen wij er altijd voor zorgen dat uw deur vakkundig en met zorg wordt geplaatst.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Creëer unieke slim line deuren

Slim line deuren zijn er in vele verschillende modellen. Echter zijn een paar kenmerken die in alle modellen terugkomen, namelijk:

  • Houten stijlen dorpels
  • Profielen van 90°, ongeacht het ontwerp
  • Bevat veiligheidsglas

U bedenkt het zo gek nog niet of het bestaat als model voor slim line deuren. Deze deuren zijn erg leuk om te combineren met staal look kozijnen, gemaakt van aluminium. Natuurlijk is het ook mogelijk om industriële kozijnen te plaatsen. Deze zijn dan weer gemaakt van staal.

Koop vandaag uw deuren bij onze groothandel

Staat uw besluit volledig vast en kiest u voor slim line deuren verkrijgbaar bij onze groothandel uit Eersel? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar + 31 6 191 072 47 of een e-mail te sturen naar info@kempenkozijnen.nl. Voor het aanvragen van een offerte raden wij aan om ons contactformulier in te vullen. U kunt daar ook een ontwerp aan toevoegen, zodat wij precies weten wat u in gedachten heeft. Ook vindt u daar onze algemene voorwaarden.