✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Wij plaatsen kunststof kozijnen in Valkenswaard

Steeds meer woningen worden voorzien van kunststof kozijnen in Valkenswaard. Kunststof kozijnen dragen bij aan de isolatie van uw woning. Daarnaast zijn ze goedkoper in aanschaf ten opzichte van houten of stalen kozijnen. Wij van Kempen Kozijnen B.V. uit Eersel, bij Eindhoven, informeren u graag over de mogelijkheden voor kunststof kozijnen op maat in Valkenswaard en omgeving.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Dit zijn de voordelen van kunststof kozijnen op maat voor huiseigenaren in Valkenswaard

Voor huiseigenaren in Valkenswaard hebben kunststof kozijnen op maat meerdere voordelen. Naast dat kunststof kozijnen een strak en modern uiterlijk geven aan uw woning, is het prijstechnisch ook erg interessant. Met kunststof kozijnen op maat kunt u uw woning in de omgeving van Valkenswaard extra goed isoleren. Zo houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Helemaal als u het combineert met het plaatsen van kunststof deuren. Ook zit er weinig onderhoud aan kunststof kozijnen, als u dit gaat vergelijken met houten kozijnen, die een keer in de zoveel tijd geschilderd moeten worden. Kunststof kozijnen gaan ongeveer 25 tot 50 jaar mee.

Maak een afspraak voor het vervangen van uw kozijnen

Wij bespreken graag uw mogelijkheden voor kunststof kozijnen op maat, die wij leveren en plaatsen rondom Valkenswaard. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor zorgvuldig en vakkundig werk. Voordat wij een van onze producten bij u komen plaatsen, zullen we een offerte opmaken en daarin alles vermelden wat nodig is. Voor het aanvragen van een offerte kunt u een e-mail sturen naar info@kempenkozijnen.nl of het contactformulier invullen. Tevens belt u voor advies of het maken van een afspraak, met ons bedrijf, naar telefoonnummer +31 6 191 072 47. Zeg uw houten (voor)deuren en kozijnen maar gedag en zeg hallo tegen nieuwe, besparende, kunststof kozijnen op maat voor uw woning in Eersel.