✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Waarom kunststof deuren kopen verstandig is

Door kunststof deuren te kopen profiteert u van een aantal voordelen. Zo dragen kunststof deuren bij aan het isoleren van uw woning, houden ze vuil en stof tegen en hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig. Tevens staat een kunststof deur ook erg stijlvol bij een nieuwbouwwoning. De kunststof deuren die u bij ons kunt kopen, komen wij eigenhandig plaatsen in de omgeving van Eindhoven.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Uw kunststof deuren bij onze groothandel kopen

Kempen Kozijnen B.V. is gevestigd in Eersel, wat in de buurt ligt van Eindhoven. Op het moment dat u kunststof deuren bij ons wilt kopen, maken wij als speciale groothandel in ramen, deuren en kozijnen, graag een persoonlijke offerte voor u op. In deze offerte komen de afspraken te staan, inclusief uw wensen als het gaat om materiaal en de planning voor het verwijderen van de oude deur(en) en het plaatsen van de nieuwe deur(en). U kunt het ook zo inplannen dat wij meteen uw houten kozijnen vervangen. We hebben namelijk erg mooie kozijnen in ons assortiment, zoals kozijnen met een staal look, deze passen heel goed in een modern huis.

Bel vandaag nog en plan uw afspraak in

Heeft u interesse in het kopen van kunststof deuren en bent u woonachtig in de regio Eindhoven? Dan zijn wij het bedrijf voor u. Met een gepassioneerd en ervaren team aan werklui uit Eersel, plaatsen wij graag kunststof deuren bij u thuis in en rondom Eindhoven. Bel voor het maken van een afspraak naar +31 6 191 072 47. Voor het opvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kempenkozijnen.nl. Bekijk tevens onze algemene voorwaarden.