✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Isolerende kozijnen kopen in Eindhoven

U kunt isolerende kozijnen kopen bij Kempen Kozijnen B.V. in Eersel, nabij Eindhoven. Wij zijn een speciale groothandel in kozijnen, deuren en ramen en beschikken over een ruim assortiment. Daarnaast vullen wij onze diensten aan met een montageservice door ons eigen team. Ons team bestaat uit mensen die vol passie, kennis en vakkundigheid uw kozijn, raam of deur komen monteren.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Isolerende kozijnen kopen voor uw woning in Eindhoven of omgeving

Isolerende kozijnen zijn er in verschillende versies. De isolerende kozijnen die u tegenwoordig kunt kopen, bij ons als groothandel in de omgeving van Eindhoven, zijn er in verschillende varianten. Varianten die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere kozijnen van hout, kunststof, staal of aluminium. Ieder kozijn heeft zijn voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen informeren wij u graag over hetgeen dat het beste daarop aansluit. Naast kozijnen plaatsen wij ook:

Neem contact op voor het inplannen van een adviesgesprek

Wij vertellen graag over de mogelijkheden voor isolerende kozijnen, die u bij ons kunt kopen en door ons kunt laten monteren in de omgeving van Eindhoven. Voor vragen over onze producten of een adviesgesprek, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer +31 6 191 072 47. Een offerte aanvragen kan via ons contactformulier of door te e-mailen naar info@kempenkozijnen.nl. Bekijk onze algemene voorwaarden die gelden voor ieder project in Eersel en omgeving.