✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Moderniseer uw woning met industriële kozijnen

Industriële kozijnen zijn erg gewenst. Het heeft een strak uiterlijk en is makkelijk schoon te maken. Kempen Kozijnen B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van kozijnen, ramen en deuren. Ons bedrijf is gevestigd in Eersel, nabij Eindhoven. Ons team bestaat uit hardwerkende mensen met een passie voor zorgvuldig en vakkundig werk.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Verander de stijl van uw woning met industriële kozijnen

Wilt u uw woning renoveren en zit u te denken aan industriële kozijnen? Laat u dan door onze  speciale groothandel inspireren en informeren. Wij hebben meerdere opties voor industriële kozijnen in ons assortiment. Net als andere type kozijnen gaan industriële kozijnen zo’n 50 jaar mee. Andere type kozijnen zijn onder andere:

Verstandig is wel om van tevoren goed te kijken welke kozijnen u wilt aanpassen. Staal is een sterk materiaal, maar toch gevoelig voor invloeden van buitenaf. Hierdoor raden wij aan om stalen kozijnen voornamelijk binnen te gebruiken. Hoe dit eruit komt te zien, kunt u bekijken bij onze realisaties.

Laat u door ons informeren

Wilt u meer informatie over het gebruik van industriële kozijnen in uw woning in Eersel? Wij geven graag meer informatie over de mogelijkheden bij u thuis. Het maakt niet uit of het voor kozijnen is of voor kunststof deuren, wij staan voor u klaar. Door middel van een afspraak kunnen wij ter plekke met u bespreken welke mogelijkheden er zijn. Voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen op de voorhand, kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 191 072 47 en via e-mail op info@kempenkozijnen.nl.