✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Industriële deuren op maat kopen in regio Eindhoven

Bij Kempen Kozijnen B.V. kunt u alle soorten industriële deuren kopen in de regio Eindhoven en Valkenswaard. Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in deuren, ramen en kozijnen. Ons bedrijf is gevestigd in Eersel, wat dicht in de buurt van Eindhoven ligt. Wij komen graag bij u langs om de juiste deuren in te meten.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Industriële deuren kopen met montage in de omgeving van Eindhoven

Wij bieden bij, het kopen van industriële deuren, montage aan in de omgeving van Eindhoven en Valkenswaard. We beschikken over een eigen montageteam met geschikte mensen die zorgvuldig en vakkundig te werk zullen gaan. Naast het plaatsen van deuren plaatsen wij ook:

Wij hebben, als speciale groothandel, al meerdere mensen blij mogen maken in de omgeving van Valkenswaard en Eindhoven, die industriële deuren bij ons hebben gekocht. Een kleine impressie van ons werk kunt u bekijken onder onze realisaties.

Een moderne stijl creëren in huis

Aangezien wij naast industriële deuren, die u bij ons kunt kopen voor uw woning in Eindhoven en Valkenswaard, ook kozijnen plaatsen, kunt u ons ook inhuren voor het volledig vervangen van alle kozijnen en deuren. Zo kunt u de industriële stijl in uw volledige huis doortrekken. In een offerte die wij voor u opmaken, geven we aan hoe dit proces zal verlopen als u industriële kozijnen en deuren bij ons koopt als huiseigenaar in Eindhoven of Valkenswaard.

Laat u vandaag nog informeren door ons

Wilt u meer informatie over het kopen van industriële deuren als huiseigenaar in Eindhoven of Valkenswaard? Vul dan ons contactformulier in. Aan de hand van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u liever direct contact? Bel dan naar ons telefoonnummer +31 6 191 072 47 of stuur een e-mail naar info@kempenkozijnen.nl. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste deuren voor in uw woning in Eersel of omgeving.