✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Een houten voordeur kopen in de regio van Eindhoven

Wilt u een houten voordeur kopen voor uw woning in of rondom Eindhoven? Wij hebben de houten voordeur die u zoekt. Kempen Kozijnen B.V. is een speciale groothandel voor de verkoop van deuren, kozijnen en ramen. Wij zijn gelokaliseerd in Eersel, wat dicht bij Eindhoven ligt. Met een team van vakmensen verwijderen wij oude en plaatsen we nieuwe voordeuren.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Maak uw woning uniek door een houten voordeur te kopen in de omgeving van Eindhoven

Is uw houten voordeur toe aan vervanging of bent u uw huis aan het renoveren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een houten voordeur te kopen voor uw woning in of rondom Eindhoven. Wij hebben een ruime keuze aan voordeuren in verschillende kleuren en patronen. Zo kunt u kiezen voor een voordeur met een raampje of een deurspion. Net als bij houten kozijnen, gaat een houten voordeur lang mee. Gemiddeld is dit zo’n 50 jaar.

Neem contact op voor meer informatie

Als speciale groothandel uit Eersel hebben wij veel kennis en ervaring op mogen doen. Deze delen wij graag met u. Bekijk onze realisaties om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden. Voor het plaatsen van een houten voordeur, die u bij ons kunt kopen in de omgeving Eindhoven, zullen wij alles met u doorspreken. U kunt een offerte opvragen door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@kempenkozijnen.nl. Heeft u algemene vragen over bijvoorbeeld het plaatsen van een garagedeur? Dan kunt u bellen naar +31 6 191 072 47.