✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Houten kozijnen voor uw woning kopen

Kempen Kozijnen B.V. biedt een ruim aanbod aan houten kozijnen die u kunt kopen voor woningen aan. Heeft uw woning nog houten kozijnen en wilt u deze graag vernieuwen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kempen Kozijnen B.V. is gevestigd in Eersel. Wij beschikken over een team van zorgvuldige en vakkundige mensen.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Laat uw woning weer stralen door nieuwe houten kozijnen te kopen

Tegenwoordig spreekt iedereen over kunststof kozijnen, maar wist u dat houten kozijnen vaak langer meegaan? Gemiddeld gaan houten kozijnen ongeveer 25 jaar langer mee. Hierdoor kan het een groot voordeel zijn om houten kozijnen te kopen. Door houten kozijnen te kopen heeft u vooral op de langere duur een duurzamere optie gekozen. Ook in vergelijking met industriële kozijnen, gemaakt van staal, zijn houten kozijnen toch de betere optie, omdat deze beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf en minder duur in de aanschaf. Daarnaast zijn houten kozijnen ook makkelijker over te schilderen naar een andere kleur.

Vraag hier uw offerte aan

Voor het aanvragen van een offerte om houten kozijnen te kopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u om langs te komen en alles te bespreken wat u moet weten over de verkoop van kozijnen. We zullen dan ter plekke uw wensen noteren en onze producten presenteren. Aan de hand van uw wensen zullen wij een persoonlijke offerte opmaken. Voor het maken van een afspraak met ons bedrijf uit Eersel, kunt u contact opnemen met ons via +31 6 191 072 47 of een e-mail sturen naar info@kempenkozijnen.nl.