✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Houten kozijnen kopen in de regio van Eindhoven

Zijn uw houten kozijnen toe aan vervanging en bent u woonachtig rondom Eindhoven? Dan is Kempen Kozijnen B.V. degene die u kan helpen. Wij zijn een speciale groothandel in kozijnen, deuren en ramen. Wij zijn gevestigd in Eersel, nabij Eindhoven. Met een team van vakmensen plaatsen wij dagelijks verschillende soorten kozijnen, ramen en deuren.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Hoe vervangen wij uw houten kozijnen van uw woning in Eindhoven?

Voor het inplannen van een afspraak om de houten kozijnen van uw woning te vervangen, komen wij graag een keer langs om een offerte met u op te maken. Op dat moment kunnen wij, als specialistisch bedrijf, de verschillende opties aan houten kozijnen bespreken. Zodra we dit hebben besproken en alle afmetingen goed hebben genoteerd, maken wij de offerte compleet. Zo komt u niet voor verassingen te staan als wij met de houten kozijnen op de stoep staan bij uw woning in of rondom Eindhoven. Het voordeel van houten kozijnen is dat ze langer meegaan dan kunststof kozijnen. Ook zien we dat industriële kozijnen, gemaakt van staal, minder lang meegaan dan houten kozijnen. Houten kozijnen zijn met de aankoop wel duurder, maar op de langere termijn haalt u er meer profijt uit.

Plaats nu uw bestelling bij ons

Plaats vandaag nog uw bestelling voor nieuwe houten kozijnen, die heel mooi te combineren zijn met nieuwe houten deuren, voor een landelijk uiterlijk van uw woning in Eersel. Voor het aanvragen van een offerte, mag u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@kempenkozijnen.nl. Op basis van uw wensen zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Wilt u liever eerst een afspraak inplannen? Dat is geen probleem! Bel ons op +31 6 191 072 47 om een afspraak in te plannen. Wij kijken er naar uit om u te helpen met nieuwe houten kozijnen in de omgeving van Eindhoven.