✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Ruim assortiment aan houten deuren in Eindhoven

Wij beschikken over een ruim assortiment aan houten deuren voor mensen woonachtig in de omgeving van Eindhoven. Kempen Kozijnen B.V. is een speciale groothandel in ramen, deuren en kozijnen. Zo verwijderen en plaatsen wij, samen met ons montageteam van vakmensen, heel veel houten deuren in en rondom Eindhoven.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Wij monteren uw houten deuren in Eindhoven

Bij de aankoop van houten deuren bij de speciale groothandel in Eersel, zal ons montageteam bij u langskomen in de streek Eindhoven. Het team zal de oude deuren verwijderen en ervoor zorgen dat de nieuwe houten deuren netjes in hun post hangen. Wij kunnen op voorhand een persoonlijke offerte voor u opstellen, waarin vermeld staat wat er gedaan wordt en wanneer dit gedaan wordt. Andere diensten die wij uitvoeren zijn:

Vul een contactformulier in voor een offerte

Wilt u graag een offerte voor houten deuren inclusief montage in Eindhoven of omgeving? Dan raden wij u aan om ons contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij zijn voor vragen te bereiken via +31 6 191 072 47 of stuur een e-mail naar info@kempenkozijnen.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste deuren in de omgeving van Eersel.