✓ Gespecialiseerde groothandel

✓ Eigen montageteam

✓ Zelf ontwerpen mogelijk


Een nieuwe garagedeur kopen

Wilt u een nieuwe garagedeur kopen? Zoek dan niet verder! Kempen Kozijnen B.V. is gespecialiseerd in alle soorten deuren, kozijnen en ramen. Wij zijn gevestigd in Eersel, in de buurt van Eindhoven en leveren al jaren deuren, kozijnen en ramen aan particulieren. We beschikken over een eigen montageteam, waardoor wij zekerheid kunnen bieden dat ons team vakkundig en zorgvuldig te werk gaat.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Houten-Kozijn

Wat voor soort garagedeur wilt u kopen?

In ons assortiment beschikken wij over verschillende typen garagedeuren. Welke garagedeur u kiest om te kopen is volledig gebaseerd op de wensen die u heeft. Graag komen wij op voorhand al een keertje bij u langs, zodat alle afmetingen goed worden genoteerd. Wij zullen tijdens dit bezoek bovendien alles nogmaals met u doorspreken. Alle belangrijke aspecten worden genoteerd in een offerte. Zodra u akkoord gaat met deze offerte, zullen wij samen kijken wanneer wij de garagedeur, die u bij ons kunt kopen, komen plaatsen. Naast garagedeuren leveren wij onder andere ook:

Maak vandaag nog een afspraak met ons

Bent u volledig overtuigd dat u een garagedeur bij ons wilt kopen? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen met onze gespecialiseerde groothandel uit Eersel door te bellen naar +31 6 191 072 47 of een e-mail te sturen naar info@kempenkozijnen.nl. Voor het direct aanvragen van een persoonlijke offerte kunt u ons contactformulier invullen.